Kuviopuu

Kaiuttimien rakennussarjat

Kun olet rakentamassa kaiuttimia rakennussarjasta, on tyylikkäiden ja hyvin soivien kaiuttimien yksi tärkeimmistä edellytyksistä tarkasti mittojen mukaan tehdyt kotelon puuosat.

Kaiutinrakennussarjan etulevy upotuksineen Teemme sinulle mittojen mukaan oikean kokoiset kotelot tai kotelon osat kaiutinsarjaasi varten, jolloin kokoaminen käy huomattavasti helpommin. Lopputuloksena on tyylikkäät ja hyvin soivat kaiuttimet.

Voit toimittaa itse suunnittelemasi kaiuttimen mitat tai valita esim. jonkin Hifitalon-rakennussarjoista (mm. Audiokit, HifiMaailma, Hifi-lehti, Seas, Visaton). Halutessasi saat vain vaikeimmin työstettävät osat, kuten pelkän etulevyn upotuksineen - tai vaihtoehtoisesti täydellisen sarjan puuosista itse kasattavaksi, kaiutinkotelon valmiiksi kasattuna, (ks. kaiutinhinnasto) tai vaikka täysin valmiin kotelon pintakäsittelyineen. Koska teemme kaikki kaiutinkotelot tilauksesta, voimme tehdä valmiisiinkin kotelomalleihin muutoksia, kuten subbareihin jalat, vaihtaa elementin paikkaa jne.

Materiaalina käytetään yleisimmin 19 mm MDF-levyä tai 20 mm liimapuulevyä, ellei kaiutinsarjan valmistaja / suunnittelija toisin suosittele tai muutoin toisin sovita. Tehtäessä subwoofer-koteloita liimapuusta, käytetään materiaalivahvuutena lähtökohtaisesti 30 mm paksuista liimapuuta.